On Air
De Parels Van Bij Ons! Gewoon non-stop de Parels Van Bij Ons!
Home

Muziek toesturen


Sanne FM ontvangt graag muziek.
Natuurlijk kunnen we niet garanderen dat we de aangeleverde muziek gaan draaien, maar alle toegestuurde muziek wordt beluisterd door de muziekredactie en beoordeeld op geschiktheid voor uitzending. Sanne FM streeft een hoogwaardige audiokwaliteit na, daarom wordt alleen muziek op audio CD of te downloaden WAVE-files geaccepteerd.

MP3 files of WMA files op een audio-cd branden of omzetten naar WAV levert een kwalitatief minderwaardig bestand op, dat kunnen we dus niet in de uitzendingen opnemen.

Let verder op de volgende punten:

  • In de bijlage dienen Sabam/Buma/Stemra gegevens te worden verstrekt, biografie van de artiest/groep en ook een persfoto.
  • Ingezonden muziek wordt door onze muziekredactie beluisterd en beoordeeld op geschiktheid voor uitzending.  Sanne FM heeft het recht om muziek te weigeren.
    • Vanwege de grote hoeveelheid toegestuurd materiaal wordt het resultaat van deze beoordelingen soms aan de afzender medegedeeld.
  • Door het insturen van muziek geeft u Sanne FM toestemming om deze muziek op te nemen in de uitzendingen.
  • Wanneer materiaal onder embargo wordt verstrekt dient dit uitdrukkelijk vermeld te worden.
  • Alle ingezonden geluidsdragers worden eigendom van Sanne FM en worden niet retour gestuurd.

Gebruik voor toezending van muziek via het internet:

Digitale WAVE-bestanden kunnen aangeboden worden via een verzendservice zoals  WeTransfer.com. Gelieve het e-mailadres  – redactie@sannefm.be –  te gebruiken.

Gebruik voor toezending van muziek via de post:

Doordat wij geen postadres hebben kan dit gebeuren naar de netmanager, deze gegevens kan je bekomen door een mail naar  info@sannefm.be te sturen.

Muziekcollectie schenken aan Sanne FM.

Heb jij thuis een uitgebreide muziekcollectie die je zelf verzameld hebt of onlangs gekregen hebt, maar je wilt die eigenlijk weg hebben.

Wel je kan je collectie aan Sanne FM schenken, we kunnen jammer genoeg geen vergoeding aanbieden voor je collectie.
Mail ons op info@sannefm.be voor meer informatie.

Deel dit bericht via: