On Air
De Parels Van Bij Ons! Gewoon non-stop de Parels Van Bij Ons!
Home

Sergio – Ik ben stapel

7 september 2017 België Vlaams Vlaanderen


Sergio pakt Ronan Keating-classic aan en schreeuwt het uit in nieuwe single: ‘Ik ben stapel’!

Vele mensen verklaarden hem al wel eens stapel’zot’ – en daar valt absoluut ook iets voor te zeggen – maar in zijn nieuwe single en clip is ultiem showbeest Sergio gewoon stapel’verliefd’! Voor zijn vorige single ‘Diep verdriet’ haalde Sergio nog de mosterd bij de Backstreet Boys en ook voor zijn nieuwe single vond hij inspiratie in ‘Boyband-land’. Zijn ‘Ik ben stapel’ is namelijk een Nederlandstalige bewerking van ‘Life Is A Rollercoaster’, de hitsingle van voormalig Boyzone-frontman Ronan Keating. Geen toeval zo blijkt:

“Er wordt wel eens meewarig gedaan over de nummers die boybands als Take That, de Backstreet Boys of Boyzone maakten, maar ik kan vele van hun liedjes wel smaken. Vaak zaten die muzikaal best goed in mekaar en het feit dat ik mezelf ook niet te serieus neem, of te goed voel daarvoor, maakt dat ik gerust in hun repertoire wil grasduinen om inspiratie op te doen. Misschien ben ik echt wel een beetje stapel, maar dan is het maar zo!”, aldus Sergio.

Schoon volk in clip!

Bij zo’n nieuwe single hoort ook een clip en zoals steeds bij Sergio, is daar wel wat in te zien! Sergio fiets als een verliefde puber door de straten en probeert als schilder, bakker en ober de aandacht van zijn “prooi” te trekken. Die prooi is in de clip ook letterlijk schoon volk, want Sergio probeert het hart te veroveren van bekend model/vlogster Lotte Feyen. Zijn grootste troef bewaart hij als laatste, maar of dat voldoende is…

‘Ik ben stapel’, de nieuwe single van Sergio is verkrijgbaar op iTunes en op Spotify!

Deel dit bericht via:

, , , , , , , , ,